Lataa suoratoistoja Twitchiltä

0
743
Lataa suoratoistoja Twitchiltä

Vaikka Twitch on ollut olemassa jo yli kymmenen vuotta, se on vasta viimeisten vuosien aikana noussut todella korkeaan suosioon. Tietenkin monet ovat tienneet tästä palvelusta jo vuosien ajan, mutta se on vasta nyt noussut kaikkien tietoisuuteen.

Twitchiä käytetäänkin todella moniin erilaisiin tarkoituksiin. Sen ansiosta se viihdyttää niin erilaisten pelien pelaajia kuin myös niitä, jotka haluavat kuunnella musiikkia. Koska kaikki ovat tottuneet nykypäivänä pystyvänsä viihdyttämään itseään monilla erilaisilla keinoilla koko ajan, monet haluavat myös ladata katsottavaa laitteillensa. Mutta miten voit ladata Twitch suoratoisto palvelulta? Me olemme luoneet tämän artikkelin, jotta saat vastauksen juuri tähän ja moniin muihin kysymyksiin.

Mikä on Twitch?

Aloittaaksemme aivan perusteista, mikä oikeastaan on Twitch? Kuten mainitsimme, kyseessä on eräänlainen suoratoisto palvelu. Se kuitenkin eroaa monista muista suoratoisto palveluista kuten Netflixistä ja Disney Plussasta. Nimittäin Twitchiltä voidaan löytää pelaamiseen, urheiluun, viihteeseen ja musiikkiin liittyvää sisältöä. Sieltä ei ole katsottavissa erilaisia sarjoja ja elokuvia, kuten monilla muilla sivustoilla.

Twitch on erityisen suosittu palvelu erilaisten pelaajien keskuudessa. Esimerkiksi monet ammattilaispelaajat suosivat juuri tämän palvelun käyttöä, kun he haluavat katsojia pelaamiseen. Katsojat voivat ottaa yhteyttä pelaajaan ja muihin katsojiin live chat toiminnon kautta. Siitä syystä niin pelaaja kuin pelin seuraajatkin voivat kokea olevansa samassa huoneessa pelin tapahtuessa.

Miten voit ladata katsottavaa Twitchiltä?

Voit ladata katsottavaa Twitchiltä muutamalla erilaisella tavalla. Yksi suosituimmista keinoista on erilaisten lataus palveluiden käyttö. Lataus Palveluiden käyttäminen on helppoa ja turvallista, miksi se kiinnostaakin suurimpaa osaa. Jos et tiedä, miten niitä käytetään, älä huoli. Me kerromme sinulle.

Ensimmäisenä sinun tulee hankkia itsellesi haluamasi lataus palvelu. Ne ovat ohjelmistojen muodossa, joten voit hankkia sen täysin turvallisesti palvelun luojan sivustolta. Kun olet hankkinut itsellesi ohjelmiston, voit aloittaa sisällön lataamisen laitteellesi.

Tämä tapahtuu yksinkertaisesti. Ensimmäisenä sinun tulee siirtyä Twitch sivustolle. Kun olet avannut sivuston, sinun tulee käynnistää hankkimasi lataus ohjelmisto. Täältä voit löytää monia erilaisia vaihtoehtoja. Sinun tulee valita se, miltä sivustolta olet lataamassa tiedostoja. Tietenkin tässä tapauksessa kyseessä on Twitch. Kun olet valinnut tämän, ohjelmisto tietää automaattisesti miltä sivustolta olet lataamassa. Sitten sinun tarvitsee vain käynnistää katsottava tiedosto. Ohjelmisto aloittaa automaattisesti latauksen, joten voit vain jättää sen tekemään töitä.

Miksi katsottavan lataaminen kannattaa?

Jos kerran suoratoistopalvelut ovat niin loistavia, niin miksi haluaisit ladata tiedostoja koneellesi. Tähän on muutama eri syy, riippuen siitä oletko itse katsoja, vai pelaaja. Jos olet itse pelaaja, on hyvin mahdollista, että haluat lisätä pelin uudelleen katsottavaksi. Varsinkin jos olet menestynyt ottelussa hyvin, tämä voi olla loistava mahdollisuus kerätä lisää faneja. Tätä varten tietenkin joudut ensimmäisenä lataamaan tiedoston koneellesi käytettäväksi.

Jos taas seuraat peliä, tuokion lataamiseen voi olla muutama eri syy. Joskus voit haluta katsoa pelin yhä uudelleen ja uudelleen. Varsinkin jos harrastat eSports lajista vedonlyönnistä, voi olla hyvä idea seurata eri pelaajien pelityylejä. Näin voit itse laatia strategioita, miten sinun kannattaisi asettaa panoksesi.

Sen lisäksi pelaajat ovat todella usein eri aikavyöhykkeillä, kuin missä sinä olet. Et välttämättä halua jättää yöunia välistä vain seurataksesi toisen peliä. Jos lataat pelin tietokoneellesi, voit itse painua nukkumaan, ja katsoa pelin seuraavana aamuna.

Pelaamisen seuraaminen on jännittävää

Kuten sanoimme, pelien suoratoisto on todellakin yleinen syy palvelun käyttöön. Se ei ole kuitenkaan ainoa. Twitch suoratoisto palvelusta voidaan löytää myös mahtavaa sisältöä liittyen moniin muihin viihdykkeisiin kuten musiikkiin. Tutustu kaikkeen, mitä Twitch tarjoaa, saatat tulla jopa yllättymään!